Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Обръщение на Георги Мечечиев към феновете

Новото попълнение в редиците на „Ботев” Пловдив Георги Мечечиев пожела да се обърне към „жълто-черната” общественост от трибуната на клубния сайт. Поводът е напрежението, което се създаде сред феновете заради трансфера.


Уважаеми ботевисти,

Наясно съм с негативното настроение на публиката и отношението ви към мен във връзка с разпространените в интернет кадри. Искам да знаете, че поведението ми в тях е продиктувано от победата в пловдивското дерби, което е неповторимо като заряд и емоции. След мача изразих радостта си заедно с бившите ми съотборници. Въпреки това, никога не съм изпитвал лоши чувства към „Ботев”.

В кариерата си на футболист винаги съм се отнасял професионално към задълженията си и съм давал всичко от себе си за клубовете, чиито цветове съм защитавал. Така ще бъде и сега. Вярвам, че с играта си на терена и поведението извън него, ще заслужа вашата подкрепа. Приех предложението да играя за „Ботев”, защото клубът е запазена марка в българския футбол и за мен е чест да бъда част от него. „Ботев“ е име, история и публика.

С уважение,

Георги Мечечиев

 

снимка:gong.bg

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!