Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Нови трима юноши започнаха с първия отбор

Три момчета от състава на „Ботев“ до 19 години се присъединиха към представителния тим на „жълто-черните“. Централният защитник Атанас Ташолов (р.1998 г.), десният бранител Здравко Дерменов (р.1998 г.) и полузащитникът Здравко Жилов (р.1999 г.) вече направиха първи тренировки под ръководството на Николай Костов. 

Тримата ще продължат да се подготвят в първия отбор, като същевременно ще бъдат на разположение на наставника на U19 Иван Кочев за двубоите от първенството при старшата възраст, в което „Ботев стартира с домакинство на „Берое“ в събота от 17:00 часа.

Така в седмицата преди двубоя срещу „Славия“ основната група от футболисти, с които треньорският щаб на „Ботев“ работи нарасна до 23 футболисти. Сред тях няма състезатели със сериозни здравословни проблеми и всички се подготвят на пълни обороти за срещата от III кръг на Първа професионална лига. 

Възстановяването си след операция по индивидуална програма продължава Рафаел де Соуза, а капитанът на тима Лъчезар Балтанов също е подложен на ежедневни възстановителни процедури от медицинския екип на „канарчетата“.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!