Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Николай Киров и Иван Кочев напълниха отбора с таланти от школата

Николай Киров и Иван Кочев поеха отново тренировъчния процес на представителния отбор на „Ботев“. Директорът на клубната академия и треньорът на тима от Елитната група до 19 години бяха начело на тима при победата над „Нефтохимик“ в последния шампионатен мач, а след разразилите се събития около треньорския пост, двамата бяха ангажирани отново с подготовката на първия отбор.

В седмицата преди паузата в първенството Киров и Кочев използваха отсъствието на ангажираните с националните отбори, за да попълнят състава с куп млади футболисти от школата. От тима на U19, който стартира по убедителен начин сезона в старшата възраст, шанс да тренират с мъжкия отбор получиха Васил Василев, Петър Тодоров, Валентин Тодоров, Петър Чалъков, Милен Златков и Иван Кирев, а заедно с тях при батковците бе „качен“ и 15-годишният талант от набор 2001 Кристиан Добрев.

Заедно с вече присъединените към първия отбор Милко Георгиев, Атанас Ташолов, Здравко Дерменов и Здравко Жилов, общият брой на момчетата в юношеска възраст, трениращи с представителния тим достига общо единадесет.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!