Предстоящ мач:

Панатинайкос - Ботев

Панатинайкос - Ботев

Над 350 деца посетиха детското коледно събитие на „Колежа“

В дните преди най-светлите празници в годината, Ботев, съвместно с „Клуб на привържениците на Ботев Пловдив“, организира специално коледно събитие на стадион „Христо Ботев“ за притежателите на клубни карти „Канарче“.

Точно в 11:00ч. на централната трибуна на „Колежа“ над 350 малчугани, облечени в свещените цветове жълто и черно, се втурнаха към чакащите ги изненади, игри и среща с някои от любимците си.

Футболистите на първия ни отбор – Лъчезар Балтанов, Николай Минков, Мартин Секулич, Дилан Мертенс и Антоан Конте, бяха специални гости на събитието. Към тях се включиха ветераните и легенди на клуба – Петър Зехтински, Марин Бакалов, Костадин Костадинов и Иван Кочев. Всички те раздаваха автографи, запечатаха усмивки в снимка и зарадваха голямата вълна от деца, които нямаха търпение да се докоснат до своите любимци.

Освен среща с настоящи играчи и легенди на клуба, малчуганите украсиха и запалиха светлените на коледната елха, която точно в 12:30ч. грейна на ет.2 на централната трибуна на “Колежа”. Всички деца получиха и специални подаръци.

ПФК Ботев отправя специални благодарности на своите партньори от Дон Апети за вкусната пица за децата, както и на всички замесени в организацията на събитието!

Бъдете здрави, щастливи и не спирайте да подкрепяте любимия си отбор! Само Ботев! 💛🖤

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!