Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Над 2300 лева от търга с екипите на Ботев

2385 лева е сумата, събрана от търга на фланелките на футболистите на Ботев. Привърженици на „жълто-черните“ наддаваха за екипите, с които любимците им играха в двубоя срещу Лудогорец, а събраните средства ще бъдат използвани за организацията на Ден на отворените врати на клубната база и други благотворителни цели.

Изключение бе направено за тениските на Адам Стаховяк и Цветелин Чунчуков, които бяха продадени предварително, съответно за 500 и 200 лева. Закупилият екипа на полския вратар привърженик на Ботев пожела анонимност, както и неговата сума да отиде за лечението на 9-годишния Коста Архондакис. На търга бяха предложени други автентични фланелки на Адам и Чунчуков, с което участниците в аукциона бяха запознати преди неговото начало.

По време на самото наддаване най-интригуващ бе спора за фланелката на Иван Цветков, което логично доведе до нейното сериозно оскъпяване. В крайна сметка тя стана притежание на ревностният фен на Ботев и Цветков – Атанас Кисьов, който похарчи 450 лева за жълто-черният №19. С широки пръсти покупки направи Георги Гроздев, който попълни колекцията си с няколко фланелки.

Екипите на почти всички футболисти, които фигурираха в разширения състав на срещата с Лудогорец намериха своите притежатели, като общата сума от разпродажбата се закотви на 2385 лева.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!