Предстоящ мач:

Ботев - Ботев Враца

Ботев - Ботев Враца

Мъри залага на различни състави в последните две проверки

Наставникът на Ботев (Пловдив) Станимир Стоилов избистри начина, по който ще подходи към последните две контролни срещи на тима в Кипър, които ще се играят в рамките на само 24 часа. Тъй като „жълто-черните“ ще имат твърде малко време за възстановяване между мачовете със Слобода и Мика, Мъри очаквано ще заложи на два различни състава, които да изкарат по-голямата част от двубоите.

По време на тренировката във вторник бяха оформени два отбора от по 10 полеви футболисти, които се изправиха един срещу друг в двустранна игра. След нея играчите, които се очаква да стартират утрешната проверка срещу сръбския Слобода отиграха няколко статични положения и се прибраха към хотела, докато за останалите тренировката продължи.

Вероятният състав на „канарчетата“ за двубоя с тима от западната ни съседка изглежда по следния начин: Централната двойка защитници ще оформят Сивард Спрокел и Димитър Везалов, въпреки че последният получи удар в бедрото по време на заниманието и състоянието му ще бъде следено до началото на двубоя. Крайните бранители в състава ще бъдат Филип Филипов и Артур Енрике, в средата на терена се очертава да започнат Абел Анисе и Серкан Юсеин, на фланговете Вандер Виейра и Луис Педро, а в атака Иван Цветков и Цветелин Чунчуков.

Подобни статии

Подобни статии