Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Мъри Стоилов след мача с Дукла

Треньорът на Ботев Пловдив Станимир Стоилов коментира представянето на отбора в двубоя с Дукла (2:0). Ето какво заяви специалистът пред клубния сайт: 

„Като цяло задържаме нивото, което показахме в предишната среща. През първото полувреме имаше добра организация в нашата игра, имахме добри положения за гол, които не успяхме да реализираме. През втората част не бяхме компактни и играта се разпокъса. Смятам, че има известно отстъпление що се отнася до организацията и дисциплината, които показахме в предишната проверка“, заяви Мъри Стоилов минути след края на срещата.

„Хубавото е, че футболистите продължават да се стараят и показват желание за игра. Във всеки мач имаме и положителни неща, които трябва да запазваме и демонстрираме във всяка следваща среща. При всички положения ни чака още много работа“, добави той.

Въпреки създадените ситуации пред противниковата врата и двата отбелязани гола, Стоилов продължава да има претенции към играта в офанзивен план. „Искам повече от представянето ни в атака. Наистина днес вкарахме два красиви гола, но сме далеч от начина, по който трябва да изглежда Ботев. Продължаваме да работим и да изчистваме стила, който искаме.“ 

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!