Предстоящ мач:

Ботев Враца - Ботев

Ботев Враца - Ботев

Минев си тръгва, всички други искат в Ботев

Йордан Минев е единственият футболист, който изяви желание да напусне „Ботев” Пловдив в края на сезона. 30-годишният защитник е подписал предварителен довоговор със сигурния нов член на елита „Лудогорец“ и от есента ще играе за тима от Разград.

Минев ще бъде изваден от състава на „Ботев” за мачовете срещу „Розова долина” и „Нефтохимик” в последните два кръга от първенството. Почти сигурно близнакът ще преустанови и тренировките на „Колежа”, след като получи от ръководството пълната свобода да мисли за новия си клуб.

Всички останали играчи, с които Ботев премина на парад през „В” група, са готови да участват в борбата за елита през следващия сезон. След проведените предварителни разговори футболистите са изразили желание да продължат да носят „жълто-черната” фланелка и в бъдеще.

Много от тях ще бъдат наградени с професионални договори, заради изявите си през изминалата година и приноса си за възраждането на „Ботев”. В това число влизат и капитанът Николай Манчев, голмайсторът на отбора Наско Курдов и спряганият за трансфер Тодор Тимонов.

Другата добра новина за привържениците на „Ботев” е, че талант N1 под тепетата Тодор Неделев също ще бъде част от отбора през следващия сезон. 18-годишния юношески национал съвсем скоро ще подпише първи професионален договор.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!