Предстоящ мач:

ЦСКА София - Ботев

ЦСКА София - Ботев

Минев си тръгва, всички други искат в Ботев

Йордан Минев е единственият футболист, който изяви желание да напусне „Ботев” Пловдив в края на сезона. 30-годишният защитник е подписал предварителен довоговор със сигурния нов член на елита „Лудогорец“ и от есента ще играе за тима от Разград.

Минев ще бъде изваден от състава на „Ботев” за мачовете срещу „Розова долина” и „Нефтохимик” в последните два кръга от първенството. Почти сигурно близнакът ще преустанови и тренировките на „Колежа”, след като получи от ръководството пълната свобода да мисли за новия си клуб.

Всички останали играчи, с които Ботев премина на парад през „В” група, са готови да участват в борбата за елита през следващия сезон. След проведените предварителни разговори футболистите са изразили желание да продължат да носят „жълто-черната” фланелка и в бъдеще.

Много от тях ще бъдат наградени с професионални договори, заради изявите си през изминалата година и приноса си за възраждането на „Ботев”. В това число влизат и капитанът Николай Манчев, голмайсторът на отбора Наско Курдов и спряганият за трансфер Тодор Тимонов.

Другата добра новина за привържениците на „Ботев” е, че талант N1 под тепетата Тодор Неделев също ще бъде част от отбора през следващия сезон. 18-годишния юношески национал съвсем скоро ще подпише първи професионален договор.

Подобни статии

Подобни статии