Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Месец на силни игри и биткойн иновации

Измина вълнуващ месец, откакто Ботев Пловдив смело навлезе в бъдещето на финансите, като възприе хенологиите на бъдещето: Bitcoin и Nostr. Пътуването ни, което започна на 31 октомври, отбеляза големи постижение и е време да ги отпразнуваме.

1. Прегръщане на бъдещето: Bitcoin & Nostr

Анонсирането за приемането на Bitcoin и Nostr беше своеобраен ангажимент да продължим да бъдем клуб на лидери и пионери. Този ход не само ни позиционира като напредничав клуб, но и отвори нови пътища за нов тип взаимодействие между фенове, играчи и спонсори. А пък няколко дни след обявяването Ботев изигра един от най-силните си мачове този сезон в градското дерби срещу Локомотив.

2. Брандът Биткойн грее на нашите фланелки

Седмица след обявяването поставихме биткойн ‘₿’ на нашите фланелки за всички мачове. В първия мач с марката ₿, нашият нападател Антоан Бароан щурмува Левски, за да вкара първия гол на Ботев с фланелка с марката ₿. Този ход беше незабавно приветстван от биткойнери в социалните мрежи X и Nostr.

3. Специална оферта: 10% отстъпка при покупки с биткойн

За да насърчи нашите фенове да се ангажират с биткойн, Ботев предложи 10% отстъпка за всички покупки, направени с биткойн в нашите фен магазини и на стадиона. A кой не обича отстъпките? Нашите фенове също го правят, поради което решихме да разширим тази оферта през целия декември.

4. Биткойн ATM в клубните магазини

За да направи биткойн осезаем и да направи отстъпката от 10% достъпна дори за биткойн начинаещи, клубът си партнира с CryptoDesk.bg, който инсталира биткойн банкомат в нашия фен магазин в центъра. Тази нова функция опростява биткойн транзакциите за нашите фенове, като се грижи както за опитни ентусиасти, така и за новодошли, които започват своето биткойн пътешествие.

5. Свързахме общностите на Ботев и Биткойн

Още преди първото официално обявяване на Биткойн на Ботев, клубът инициира редовни месечни биткойн срещи, създавайки платформа, където феновете на Ботев и биткойн ентусиастите могат да се смесват, да обменят идеи и да укрепват връзките ни в общността. Беше вдъхновяващо да има средно 40 души, идващи на всяка среща. Свободни ли сте на 5ти декември от 19:00? Ако да, заповядайте тогава в клуб Fargo, както и всеки първи вторник от месеца от 19:30, когато си говорим за Биткойн и Ботев.

6. Биткойн журналистът Джо Накамото посети Ботев

За по-голямо вълнение имахме удоволствието да бъдем домакини на Джо Накамото, който скоро ще издаде минидокументален филм за Ботев Пловдив.

„Най-старият клуб в България, който приема тази нова „магическа“ интернет валута, която все още много малко хора разбират. Исках да видя наживо какво се случва тук.“

Посещението му подчертава нарастващия интерес към техническите стъпки на нашия клуб и потенциалното въздействие върху света на футбола и финансите.

По време на посещението си Джо се присъедини към нашата биткойн среща, включваща проницателна беседа на Георги Николов за синергията между футбола и биткойн. Той стана свидетел и на вълнуващата победа на канарчетата с 3:1 над Пирин:

7. Първа поява на биткойн подкаста „Busisiness bitcoinization“

Георги Манолов, нашият биткойн директор, наскоро излезе на сцената на подкаста Business Bitcoinization за стратегическото приемане на биткойн от ФК Ботев. Той очерта причините, визията и плановете, като изтъкна това като стъпка към световното признание и издигането на ФК Ботев до международното ниво, на което заслужава да играе.

Вълна от международно признание и подкрепа

С поглед напред

Докато отбелязваме този първи месеца, очакваме с нетърпение да продължим това пътуване за подобряване представянето на отбора ни и интегрирането на биткойн в структурите на нашия клуб. Поели сме ангажимент да бъдем в челните редици на иновациите и нямаме търпение да споделим това вълнуващо бъдеще с нашите фенове.

Присъединете се към нас в това пътуване, както на терена, така и извън него!
Follow us on X and Nostr.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!