Лудогорец

"А" група, 2017/18, 36 кръг, 20.05.2018 17:30

2 : 2

минута на мача: FT

Ботев

Събития в мача

90+3' Край на мача
90+1' Иван Василев Смяна - влиза
90' Стивън Петков Смяна - излиза
89' Лудогорец Пропуск
87' Дуде Ндонгала Точен удар
Силен изстрел на Дуде бе спасен от стража на домакините.
85' Стивън Петков Пропуск
Ботев можеше да поведе в резултата, но първо Бризола не успя да насочи добре топката, а при добавката същото упражнение направи и Стивън.
85' Лудогорец Греда
Късмет за Ботев, след като сам срещу Кайзер играч на Лудогорец нацели страничния стълб на вратата му и запази равенството на светлинното табло.
83' Фелипе Бризола Неточен удар
82' Фелипе Бризола Блокиран удар
75' Лудогорец Гол
Ботев допусна елементарен гол и резултатът е изравнен. След бърз пробив по лявото крило, топката бе центрирана в полето на Кайзер, като никой не покриваше Ерол Дост, който с глава прати топката към вратата ни, а тя образува парабула, като Кайзер само я изгледа, как влиза в горния му ляв ъгъл.
71' Лудогорец Неточен удар
71' Лудогорец Корнер
70' Густаво Афонсо Жълт картон
66' Фелипе Бризола Неточен удар
Много добра многоходова атака завършила с удар на Фелипе Бризола над вратата на домакините. Атаката стартира от Густаво, който се пребори за топката, след което тя попадна в Бризола. който финтира двама защитници и пусна на Милко Георгиев, а той от своя страна центрира в наказателното поле, където Стивън Петков свали с глава на Бризола, но кариоката от непосредствена близост я прати над вратата на Лудогорец.
64' Лудогорец Точен удар
63' Милко Георгиев Смяна - влиза
63' Кристиан Добрев Смяна - излиза
57' Радослав Терзиев Гол
ГООООООООООООООЛ 1:2 Ботев обръща мача след гол на защитника Радослав Терзиев. След ъглов удар Дуде се размина от задна ножица, топката попадна на волето на Терзиев, който без да се бави от упор разстреля стража на зелените.
56' Ботев Корнер
54' Дуде Ндонгала Гол
ГООООООООООООООООООООЛ 1:1. След пряксвободен удар Дуде стреля директно към вратата на Дамянов, топката се топна рпед стража и влезе в далечния му ъгъл.
49' Лудогорец Пропуск
47' Лудогорец Неточен удар
46' Диого Кампос Смяна - излиза
46' Дуде Ндонгала Смяна - влиза
45' Начало второ полувреме
45+2' Край първо полувреме
45' Фелипе Бризола Точен удар
Бризола бе изведен в последната минута в наказателното поле на на домакините, като отправи силен удар, но стражът спаси
37' Лудогорец Гол
Противно на очакванията и натиска пред вратата на Лудогорец домакините откриват резултата с гол на Денислав Климентов и удар от границата на наказателното поле. Топката се удари в гредата и влезе във вратата на Кайзер.
35' Стивън Петков Точен удар
Удар с глава застраши стражът на зелените. Густаво се пребори за една топка, като успя и да организира нова атака за Ботев. Кариоката центрира на главата на Петков, който отправи силен удар към противоположния ъгъл, но стражът успя да избие.
34' Лудогорец Неточен удар
34' Лудогорец Опасна атака
30' Густаво Афонсо Греда
Густаво нацели напречния стълб на вратата на Дамянов с удар от около 30 метра встрани от вратата му.
29' Диого Кампос Опасна атака
Бърза контра за Ботев, топката бе пратена към Диого в наказателното поле на домакините, кариоката обаче не успя да задържи топката и да стреля.
25' Фелипе Бризола Неточен удар
Първа сериозна опасност пред вратата на домакините. След многоходова бърза атака топката бе подадена през центъра към Стивън Петков, който бе пазен от двама защитници, но изведе Бризола. Бразилецът обаче се забави в удар и прати топката малко над вратата пазена от Дамянов.
15' Лудогорец Неточен удар
Първи неточен удар към една от двете врати.След ъглов удар футболист в зелено отправи силен удар, който мина малко над вратата на Кайзер.
13' Ботев Пропуск
12' Ботев Корнер
10' Ботев Засада
8' Ботев Опасна атака
7' Ботев Опасна атака
5' Лудогорец Опасна атака
Партньори