Събития в мача

90+4' Край на мача
90' Лъчезар Балтанов Пропуск
Опит на Балтанов да вкара топката във вратата на Славия, след като първо Генев игра с нея, но не успя да я насочи. Опитът на капитана на Ботев обаче също бе неуспешен, след като прехвърли вратата на гостите.
86' Фелипе Бризола Смяна - излиза
86' Лазар Марин Смяна - влиза
84' Ботев Блокиран удар
82' Фернандо Виана Смяна - излиза
81' Милко Георгиев Смяна - влиза
79' Божидар Васев Неточен удар
Удар на Васев от около 20 метра мина близко покрай вратата на Георгиев
77' Георги Пашов Жълт картон
76' Ботев Корнер
76' Радослав Апостолов Блокиран удар
Радослав Апостолов проби в накзателното отдясно и пробва удар от малък ъгъл, топката се отби в крак на защитник и образува парабула и ахаа... да влезе във вратата на Кирев за четвърти път.
74' Лъчезар Балтанов Неточен удар
Виана проби по дясното и пусна успореден на гол линията пас, но топката му бе върната от защитник в бяло, последва ново центриране този път по въздух към Балтанов, който стреля с глава, но неточно
73' Владимир Семерджиев Смяна - влиза
73' Владимир Семерджиев Смяна - влиза
72' Янис Карабельов Смяна - излиза
68' Божидар Васев Гол
Автогол на Ботев. След центриране към вратата на Ботев от Васев първо Виана докосна топката, после и Радослав Апостолов я насочи неспасяемо във вратата си за 1:3.
68' Славия Корнер
66' Наско Милев Точен удар
Наско Милев бе изведен отляво на вратата на Ботев и стреля директно, но Георгиев успя да избие в ъглов удар от малък ъгъл.
66' Ботев Засада
65' Славия Неточен удар
63' Ботев Опасна атака
62' Антонио Вутов Смяна - излиза
62' Тодор Неделев Смяна - влиза
60' Ивайло Димитров Смяна - излиза
60' Калоян Кръстев Смяна - влиза
59' Фернандо Виана Засада
Добра игра на Бризола, който премина през трима в бяло в центъра на игрището и направи прехвърлящ пас към Виана, който в крайна сметка е бил в положение на засада.
55' Славия Пропуск
54' Ботев Опасна атака
51' Славия Пропуск
Центриране от ляво на вратата на Ботев, след като Наско Милев бе изритан. Топката бе пратена към вратата на Георгиев, но Лъчо Балтанов я отклони в тъч.
47' Фернандо Виана Пропуск
Опасна атака на Ботев по дясното крило. Вутов центрира успоредно на гол линията, където Виана можеше да стреля, но бе изпреварен от защитник и пропусна шанса да се разпише за втори път в мрежата на белите.
45' Начало второ полувреме
45+3' Край първо полувреме
45+2' Ботев Корнер
44' Славия Неточен удар
39' Омар Косоко Гол
Косоко прави преднината на Ботев класическа. Груба грешка на Марио Кирев позволи на Виана да му отнеме топката. Бразилецът не се забави и подаде на сънародника си Бризола, който видя откриващия се Косоко. Нападателят се възползва от излезлия Кирев и прати топката в долния десен ъгъл на вратата му за 3:0
31' Янис Карабельов Неточен удар
Удар на Карабельов минава покрай вратата на Георгиев
31' Славия Корнер
25' Ботев Опасна атака
16' Фернандо Виана Гол
Втори бразилски гол за сметката на Ботев Пловдив. Виана стреля директно от около 30 метра, а Марио Кирев не помръдна, като са изгледа как топката влиза в горния ,ляв ъгъл на вратата му.
10' Марио Кирев Смяна - влиза
Принудителна смяна в състава на гостите, след като титулярният вратар на Славия се контузи след попадението на "жълто-черните".
10' Антонис Стергиакис Смяна - излиза
9' Фелипе Бризола Гол
Фелипе Бризола открива резултата с ранен гол в мрежата на белите от София. Виана подаде към Вутов, който изведе Бризола сам срещу Стергиакис и бразилецът не пропусна да вкара.
9' Славия Опасна атака
8' Фернандо Виана Пропуск
Фернандо Виана подаде отлично към Антонио Вутов, който стреля триково с пета, но на сантиметри встрани от десния стълб на вратата на Стергиакис.
7' Славия Опасна атака
6' Кристиан Димитров Жълт картон
4' Ботев Корнер
3' Крум Стоянов Блокиран удар
След два ъглови ъдара пред вратата на Славия топката попадна в бранителя, който стреля директно от границата на наказателното поле, но топката отново бе избита от крак в бяло
2' Омар Косоко Блокиран удар
Първа опасност пред вратата на Славия още при първата атака за канарчетата. Косоко получи пас от Бризола в дясно от вратата на Стергиакис и стреля директно, но топката излезе в ъглов удар от крак на защитник.
2' Ботев Опасна атака
Партньори