Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Мартин Димов пропуска началото на сезона

Неприятна новина дойде от лагера на „Ботев“ в Трявна. Тя е свързана със състоянието на Мартин Димов, който се контузи на контролата със „Спартак” Плевен. Оказа се, че защитникът ще претърпи операция на коляното, заради която ще пропусне началото на първенството в „Б“ група.

Направеният ядрено-магнитен резонанс е показал скъсване на менискуса. По-притеснителни са съмненията на докторите, че е засегната и кръстната връзка на дясното коляно на Димов.

Последната дума за състоянието на централния бранител на „Ботев“ ще има д-р Тони Георгиев. Известният специалист ще прегледа футболиста и след като постави окончателната диагноза ще стане ясно колко време Мартин Димов ще отсъства от терена.

Практиката при подобни травми показва, че в случай на операция от менискус играчите се възстановяват за около месец, докато лечението от разкъсана връзка трае минимум половин година.

Добрата новина за Петър Хубчев е, че от днес наравно с отбора в тренировките се включва друг от централните защитници – Николай Домакинов. Той пропусна последната контрола заради разтежение в бедрото, но вече е напълно възстановен.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!