Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Мариян Огнянов: Не съм преговарял с други клубове, искам да бъда полезен на Ботев

Полузащитникът на „Ботев“ Мариян Огнянов отрече спекулациите за преговори между него и други клубове от „А“ група. В няколко медии бе тиражирана информация за разговори между плеймейкъра на „канарчетата“ и „Локомотив“ Сф, като дори бе посочена конкретна сума, която футболистът е поискал за месечно възнаграждение. Огнянов се съгласи да коментира публикациите пред клубния сайт:

„Информациите за евентуално мое преминаване в отбора на „Локомотив“ Сф не отговарят на истината. Въобще не съм влизал в контакт с този или който и да било друг клуб. Фокусиран съм върху подготовката ни за пролетния полусезон и не мисля за трансфер, това не стои на дневен ред пред мен“, заяви Мариян Огнянов по повод спекулациите.

„Не смятам за необходимо да опровергавам всяка информация свързана с моето име, но в случая лъжите стигат дотам, че да ми приписват сериозни финансови претенции. Когато през лятото реших да остана в „Ботев“ при занижени параметри, казах, че за мен моралът във футбола е от първостепенно значение. Знам какво направи „Ботев“ за мен и искам да се отблагодаря, като бъда полезен на клуба. Продължавам да мисля по същия начин и сега“, допълни Огнянов.

„Виждате, че градим нов отбор, в който има доста млади футболисти. Желанието на всички по-опитни играчи е да помогнем, както на тях, така и на треньорите, и с общи усилия да сглобим перспективен отбор с бъдеще пред себе си“, завърши „жълто-черният“ номер 7.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!