Предстоящ мач:

ЦСКА 1948 - Ботев

ЦСКА 1948 - Ботев

Мариян Огнянов: Ботев не е по-малък отбор от Левски

Полузащитникът на „канарчетата” Мариян Огнянов взе участие в пресконференцията преди срещата с Берое. Мацата, както съотборниците му го наричат, увери, че настроението в отбора е за победа, гарнирана с добра игра. Ето какво още каза Огнянов в отговор на журналистическите въпроси:

„Разбира се, че на първо място очакваме да победим в събота. Ще е още по-хубаво да го направим и с добра игра. Знаем, че няма да е лесно, но излизаме да бием.”

„Ботев не е по-малък отбор от Левски. И на двете места се играе за победа и напрежението тук не е по-малко. Свикнал съм с високите очаквания и ги приемам като нещо съвсем нормално. Надявам се да играем все по-добре и да трупаме победи и точки. Чувствам се добре в Ботев.”

„Миналия сезон обстановката беше по-нагнетена. Трябваше да влезем на всяка цена. Хубавото е, че успяхме, показахме характер и изпълнихме целта. Сега сме  нов отбор, а „А” група е коренно различна от „Б” група. Стараем се да запазваме спокойстие преди мачовете. Засега всичко върви спокойно. Целта ни е да продължим възходящата линия в играта си и да показваме характер в мачовете.”

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!