Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Манчев и Стефанов пропускат старта на първенството

Николай Манчев и Мартин Стефанов ще пропуснат началото на първенството в Източната „Б” група. Двамата страдат от разтежения, съответно на дясното бедро и левия ахилес, които ще им попречат да участват в съботния двубой с „Добруджа”.

Манчев и Стефанов минаха преглед на ехограф, след който стана ясно, че отсъствието им от терена няма да се ограничи до първия кръг в шампионата. Възстановяването на капитана на отбора ще продължи поне 2 седмици и той почти сигурно пропуска и домакинството на „Спартак” Варна на 20 август.

Състоянието на Мартин Стефанов е още по-тревожно, като според медицинския щаб на „Ботев”  нападателят ще се лекува около месец. Под въпрос за мача в Добрич е и Ирфан Юсеинов. Арфата пропусна тренировките на тима във вторник заради хронична травма в глезена.

Освен тримата контузени с отбора не тренираха и националите Петър Атанасов и Николай Димитров. Петър Хубчев също пропусна следобедното занимание, за да гледа на живо двубоя между младежките гарнитури на България и Румъния, който се игра в Ловеч. В негово отсъствие тренировката бе водена от помощниците на Хубчев – Левон Апкарян и Костадин Видолов.

 

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!