Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Кристиан Добрев бе награден за дебюта си за представителния отбор на Ботев

Кристиан Добрев получи награда за дебюта си за представителния отбор на Ботев. 15-годишният нападател влезе в игра в шампионатния мач срещу Лудогорец на 26-ти ноември, като по този начин се превърна в най-младия играч в историята на Клуба.

Младокът бе отличен по време на церемонията за Футболист №1 на България за 2016 година. Заради лошите метеорологични условия обаче, бургазлията не присъства на събитието и ще получи статуетката си на по-късен етап.

Ето какво сподели Добрев пред официалния сайт на „жълто-черните“ минути, след като наградата му бе обявена официално по БНТ:

„Много съм щастлив, че получих тази награда, но за жалост не успях да я получа лично заради лошото време. Радвам се, че трудът ми през последните години не е бил напразен и е бил забелязан.“

„Благодаря на Ботев за начина, по който се развих и че сбъднаха една от детските ми мечти да играя пред тази великолепна публика. Изказвам моята благодарност и към семейството и приятелите ми, които бяха до мен и ще продължавам да се трудя по същия начин и занапред.“

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!