Предстоящ мач:

ЦСКА София - Ботев

ЦСКА София - Ботев

Контрола с Поморие, вместо турнира в Димитровград

Програмата на „Ботев” Пловдив в седмицата между лагерите в Сандански и Анталия претърпя промяна. Плануваното участие в тристранния мини-турнир в Димитровград на 1 февруари пропадна, като вместо това на същата дата възпитаниците на Милен Радуканов ще играят с „Черноморец” Поморие. Два дни по-късно е контролата с бургаския „Черноморец”.

Покрай двете приятелски срещи отборът ще прекара няколко дни покрай морето. Футболистите и спортно-техническия щаб ще тръгнат за Поморие след сутрешната тренировка във вторник, която е предвидено да се проведе във Войводиново. В 18 часа „канарите” ще имат още едно занимание, но вече под прожекторите на изкуствения терен в курорта.

На същия стадион в сряда следобед е двубоят с втородивизионния тим, който ще започне в 14.00 или в 14.30 часа. За четвъртък е запланувана една тренировка, а в петък на стадион „Лазур” в Бургас е мачът срещу елитния „Черноморец”. Същата вечер отборът се прибира в Пловдив.

Рано сутринта в неделя „Ботев” заминава за Истанбул, откъдето хваща самолета за Анталия, където от 5-ти до 19 февруари ще се проведе вторият зимен лагер.  В Турция „жълто-черните” ще изиграят пет контроли, в които срещат последователно казахстанския „Кайрат”, молдовския „Академиа”, унгарския „Дьордьош”, румънския „Делта” Тулчеа и чешкия „Бохемианс” Прага.

Подобни статии

Подобни статии