Предстоящ мач:

ЦСКА София - Ботев

ЦСКА София - Ботев

Коментарът на Душан Керкез след двубоя със Славия

Старши треньорът на Ботев изрази позитиви и негативи за своя отбор след равенството 2:2 срещу Славия в София.

Ето и първите думи на старши треньора ни:

„Поздравявам и двата отбора за днешния двубой. Мисля, че беше много приятен мач за гледане. Много красива игра и от двата отбора. Специално моят отбор иска да играе по този начин – да доминира и да търси попаденията. Искам да поздравя Славия и Златомир Загорчич, защото отборът изглежда по различен начин под негово ръководство. Заслужавахме да спечелим, но имаше лошо стечение на обстоятелствата. В Славия има хора с опит, които винаги могат да ни накажат. Продължаваме напред, защото това е процесът, през който трябва да преминем“, започна Душан Керкез.

„Нашият отбор не е от 11 играчи, а от 25 играчи. Понякога започват едни играчи, друг път – други. Поздравявам Брахими, който положи много труд да се върне в игра. Георги Николов има нужда от време да разбере какво искаме, защото той понякога прегаря, когато започва като титуляр. Николов скоро ще бъде водещ реализатор на националния отбор на България. Работим, само трябва да бъде по-спокоен и само ще се подобрява“, допълни той.

„Искам да поздравя нашите фенове, които бяха с нас и ни подкрепяха от първата до последната минута. Ще се опитаме да се подготвим добре за следващия ни двубой и да спечелим. Лудогорец има добър треньор и играчи, имат манталитет на победители. Ще бъде фантастичен двубой. Ботев е голям и велик клуб, който трябва да се бори всеки сезон за Европа, титлата и Купата на България. Отборът има велика история и не трябва да се страхуваме от никого. Във всеки мач даваме най-доброто от себе си, за да може дори да загубим, да си тръгнем с високо вдигната глава“, завърши Душан.

Подобни статии

Подобни статии