Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Славия - Ботев

Коментар на Николай Киров след двубоя с Пелистер

Старши-треньорът на „Ботев“ Николай Киров изрази задоволство от представянето на младите футболисти в контролата с „Пелистер“, завършила наравно 2:2. Наставникът на „жълто-черните“ сподели впечатленията си от двубоя с македонците, в който неговите възпитаници на два пъти повеждаха в резултата, но в крайна сметка записаха второ реми в предсезонните контроли:

„Получи се добър мач, полезна проверка за нашия отбор. Предварително бяхме планирали в тази среща да дадем повече игрови минути на младите момчета. Голяма част от тях се представиха добре, а най-малкият (б.а. Кристиан Добрев) демонстрира похвално самочувствие и отбеляза прекрасен гол от фаул.“

„Разбира се има много върху какво да се работи с тези младежи, за много от тях това е първи допир с професионалния футбол и тепърва ще се учат. Важното е да бъдат отдадени на работата в тренировките ежедневно и да дават всичко от себе си, за да израстват от ден на ден и от мач на мач“, заяви Киров.

„За съжаление имаме много футболисти с проблеми и все още не знаем на кои от тях ще можем да разчитаме в последната контрола от лагера срещу „Анжи“. Това е солиден противник и се надявам се да имаме на разположение, колкото може повече от играчите с болежки. В противен случай на доста от момчетата ще им се събере сериозно натоварване от два мача в рамките за 24 часа.“

„Надявам се да се съберем в пълен състав възможно най-скоро. Имаме нужда да изиграем 1-2 контроли в оптимален състав, за да стиковаме детайлите в играта ни“, завърши треньорът на „Ботев“.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо ново от любимия си футболен клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!