Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Клубният сайт вече и на мобилно приложение

VIVACOM пусна специално мобилно приложение за всички привърженици на Ботев Пловдив. Апликацията е достъпна в Android портала на телекома – VIVA Apps, и може да се сваля напълно безплатно. Съвсем скоро предстои да бъде пусната и iOS версия на приложението, предназначена за потребителите, ползващи устройства, които работят под операционната система на Apple.

 

Мобилното приложение е предназначено за всеки привърженик на Ботев, който се интересува от най-актуалната информация за любимия си клуб. Само с няколко клика на своя телефон запалянковците вече могат да научат последните новини от „жълто-черния”тим.

 

Приложението осигурява бърз и лесен достъп до галериите със снимки и видео репортажите от мачовете на Ботев Пловдив, както и до профилите на футболистите от представителния отборна „канарчетата”. Също така, апликацията предоставя на потребителите възможността да се запознаят по-отблизо и със славната история на клуба, разказана в текст и снимки.

 

Освен мобилното приложение, VIVACOM създаде и специална мобилна група “1912“, която дава възможност на феновете на Ботев Пловдив да говорят неограничено помежду си и да получават големи отстъпки при активирането на допълнителни услуги. При включване в групата най-запалените привърженици на „канарчетата” ще получат като комплимент от мобилния оператор фен-тениска на Ботев Пловдив, като промоцията ще важи до изчерпване на количествата.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!