Предстоящ мач:

ЦСКА 1948 - Ботев

ЦСКА 1948 - Ботев

Канарите се настаниха в Коматево, базата показва ползите си още в първите дни

Футболистите от представителния тим на Ботев Пловдив се нанесоха в своята нова тренировъчна база в Коматево. В петък, 2 дни преди гостуването си на Берое, „жълто-черните” се настаниха в комплекса, който оттук нататък ще играе ролята на техен втори дом.

„Канарчетата” влязоха в стаите си веднага, след като се събраха за обяд. След двучасова почивка възпитаниците на Станимир Стоилов проведоха поредната си тренировка на кампа, а след нея за първи път използваха и възстановителния център в него.

Още в първите часове след настаняването на отбора базата демострира част от своя ефект, който със сигурност ще се засилва с всеки изминал ден, седмица, месец и година.

При излизането си от хотелската част за занимането, всеки един от футболистите бе посрещнат с възгласи от най-малките „канарчета”, които също чакаха с нетърпение часа на своята тренировка. Един по един играчите от първия отбор позравяваха развълнуваните малчугани, като едновременно с това те усетиха отговорността да бъдат пример за младото поколение ботевисти.

След края на тренировката пък Станимир Стоилов и помощниците му привикаха няколко от талантливите младежи, подготвящи се на съседния терен и ги включиха в част от упражненията с малцината останали от мъжкия тим. Мъри и екипът му дадоха първите си преки съвети на юношите и сложиха началото на новата практика, която е въпрос на време да се превърне в стил на работа за ПФК Ботев.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!