Предстоящ мач:

Марибор - Ботев

Марибор - Ботев

„Канарите“ подновиха тренировки без националите

Без четиримата си национални състезатели отборът на Ботев започна новата тренировъчна седмица. До четвъртък „жълто-черните” ще се готвят за гостуването си във Враца без Иван Цветков, Тодор Неделев, Бобан Грънчаров и Ернестас Шеткус.

Първите двама ще бъдат част съответно от представителния и младежкия тим на България за предстоящите приятелски мачове срещу Украйна и Македония, докато Грънчаров и Шеткус бяха повикани за двубоите на Македония срещу Словения и на Литва срещу Армения.

Първото занимание на „канарчетата” след победата над Миньор се проведе на стадион „Пловдив”, като в него се включиха 16 футболисти. За по-лека тренировка на „Колежа” останаха Рубен Паласуелос и Артур Енрике, които са болежки след срещата с перничани. Заедно с двамата в понеделник се готвеше и Радослав Терзиев, докато други двама от юношите – Лазар Марин и Владимир Айтов тренираха наравно с основната група.

Треньорският екип на Ботев също ще бъде в намален състав до четвъртък, заради отсъствието на Александър Димитров, който е част от щаба на Михаил Мадански в националния отбор до 21 години. Във вторник тренировката на „жълто-черните” ще се проведе на терена в Марково.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!