Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Кампанията 19 дни – 12% кешбек стартира

По повод 15-годишнината от създаването на Биткойн мрежата на 03.01.2009, с гордост обявяваме кешбек кампанията 19/12, която ще направи Вашето пазаруване в официалните магазини на любимия отбор още по-изгодно!

За да отбележим този юбилей на Биткойн от днес, 3 януари, за следващите 19 дни (до 21 януари) предлагаме 12% кешбек за всяка покупка от фен магадините на клуба!

Как да се възползвате:

  1. Пазарувайте в официалните фен магазини на Ботев и платете с кеш на стойност поне 19 лева и 12 стотинки
  2. Запазете Вашата касова бележка
  3. Посетете уеб страницата на кампанията, попълнете формуляра и вземете обратно 12% от стойността на покупката си в Биткойн!

Откакто въведохме възможността за плащания с Биткойн във фен магазините на клуба на 31 октомври 2023г., видяхме голям интерес, както от Биткойн ентусиасти, така и от Ботевисти, които ползвайки биткойн си купиха официални мачови фланелки, спортни стоки, както и новото ни клубно кафе и клубно вино.

Благодарение на Биткойн общността, събрахме сума Биткойн, която искаме да разпространим като малък подарък към нашите фенове, които все още не са част от Биткойн общността.

Заповядайте в наш фен магазин и се включете в кампанията 19/12!

Това предложение е валидно само за следващите 19 дни (или до изчерпване на събраната от Биткойн клиенти сума биткойн). Не го пропускайте!

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!