Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Ботев - Спартак Варна

Кампанията 19 дни – 12% кешбек стартира

По повод 15-годишнината от създаването на Биткойн мрежата на 03.01.2009, с гордост обявяваме кешбек кампанията 19/12, която ще направи Вашето пазаруване в официалните магазини на любимия отбор още по-изгодно!

За да отбележим този юбилей на Биткойн от днес, 3 януари, за следващите 19 дни (до 21 януари) предлагаме 12% кешбек за всяка покупка от фен магадините на клуба!

Как да се възползвате:

  1. Пазарувайте в официалните фен магазини на Ботев и платете с кеш на стойност поне 19 лева и 12 стотинки
  2. Запазете Вашата касова бележка
  3. Посетете уеб страницата на кампанията, попълнете формуляра и вземете обратно 12% от стойността на покупката си в Биткойн!

Откакто въведохме възможността за плащания с Биткойн във фен магазините на клуба на 31 октомври 2023г., видяхме голям интерес, както от Биткойн ентусиасти, така и от Ботевисти, които ползвайки биткойн си купиха официални мачови фланелки, спортни стоки, както и новото ни клубно кафе и клубно вино.

Благодарение на Биткойн общността, събрахме сума Биткойн, която искаме да разпространим като малък подарък към нашите фенове, които все още не са част от Биткойн общността.

Заповядайте в наш фен магазин и се включете в кампанията 19/12!

Това предложение е валидно само за следващите 19 дни (или до изчерпване на събраната от Биткойн клиенти сума биткойн). Не го пропускайте!

Подобни статии

Подобни статии