Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Славия - Ботев

Извънредни мерки за сигурност на Ботев – Левски

Уважаеми Ботевисти и привърженици на футбола,

Във връзка с четвъртфиналната среща-реванш от турнира за Купата на България съобщаваме следното:

– В часовете преди, по време и след мача ще бъде спряно движението по Коматевско шосе, в отсечката от околовръстния път до „Футболен комплекс Ботев 1912“. 

– МВР ще осигури засилени мерки за сигурност с цел запазване на реда и организацията, необходими за нормалното протичане на футболната среща. В района около комплекса ще има засилено полицейско присъствие и ще бъдат извършвани проверки.

– Всички привърженици на Ботев ще могат да стигнат до футболния комплекс само от вътрешността на града, влизането в Пловдив от околовръстния път няма да бъде възможно. 

– Непосредствено преди оградата на комплекса e обособено място за паркиране на автомобили, като клубът и полицията препоръчват привържениците на Ботев да паркират на него.

ПФК БОТЕВ призовава всички любители на футбола, които ще присъстват на двубоя, да проявят разум и да съдействат за нормалното протичане на мача. Нека с общи усилия превърнем мача във футболен празник, вместо да го опорочаваме с хулигански прояви. При нарушаване на реда ПФК БОТЕВ ще окаже пълно съдействие за разкриване на извършителите на деянието.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо ново от любимия си футболен клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!