Предстоящ мач:

Ботев Враца - Ботев

Ботев Враца - Ботев

Искаме промяна на датата на Градското дерби

Ръководствата на „Ботев“ и „Локомотив“ Пловдив поискаха от БФС да премести двубоя между двата отбора от 11-ия кръг на първенството в почивен ден. Двата клуба се обединиха в общо становище, което бе изпратено до президента на футболната централа Борислав Михайлов, директорът на “Първенства и турнири” и спортно-техническата комисия. Предлагаме на футболната общественост текста на писмото:

Уважаеми господа,

Ръководствата на ПФК “Ботев” Пловдив и ПФК “Локомотив” Пловдив, с настоящото изразяват несъгласието си относно изготвената програма на “А” футболна група и по-точно определената от Вас дата и час на 11-ия кръг, в който е срещата между двата тима.

Възраженията ни са, че срещата е насрочена в делничен ден от 14:30ч., което всява смут и негативизъм в пловдивската общественост.

Като се вземе под внимание фактът, че това е дерби с голяма посещаемост и образец във футболните среди, предлагаме следните варианти за промяна:

Първи вариант: срещата между двата клуба да се проведе на 3-ти или 4-ти ноември от 14:30ч., а двубоите за Купа България на 7-ми ноември (сряда)

Втори вариант: двубоят за първенство да се играе на 3-ти или 4-ти ноември, а мачовете за Купа България на 31-ви октомври (сряда)

С настоящото считаме, че не нарушаваме разпоредбите на БФС и евентуален уважителен отговор от Ваша страна би задоволил цялата ни общественост.

                                                                                                                                                                                                                                С уважение:

град Пловдив                                                                                                                                        ПФК “Ботев“ Пловдив  – спортен директор: Александър Александров

17.09.2012г.                                                                                                                                         ПФК “Локомотив“ Пловдив – административен директор: Атанас Узунов

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!