Предстоящ мач:

Ботев - Ботев Враца

Ботев - Ботев Враца

Интензивна тренировка и възстановяване за „канарите“ във вторник

С интензивна тренировка започна вторият пълен ден от престоя на Ботев в Кипър. „Канарчетата“ проведоха натоварващо занимание във вторник сутрин, което продължи малко повече от час. Първата половина от него премина в динамична игра на скъсен терен, след което дойде ред на сухото тичане, в което футболистите се вложиха на максимум, докато треньорския щаб следеше показателите на всеки един от тях.

Тази тренировка се оказа и единствената за деня, тъй като следобед „жълто-черните“ ще проведат възстановяване в хотела. Футболистите ще преминат процедури при рехабилитаторите, а следващата им тренировка ще бъде в сряда.

И днес отделно от отбора във фитнеса остана да се готви Луис Педро, който страда от травма в ходилото. Всички останали играчи са в добро здраве и тренират на пълни обороти на лагера в Ларнака. Все още няма развитие около привличането на холандеца Джофри Кастелион в Ботев. Нападателят, който е собственост на Аякс, продължава да покрива тестове, за да се прецени максимално добре състоянието му.

Подобни статии

Подобни статии