Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Информация за медиите преди първия мач между Ботев и АПОЕЛ

Ботев (Пловдив) приема АПОЕЛ (Никозия) в първи мач от втория квалификационен кръг на Лигата на Конференциите. Двубоят е в сряда от 20:00ч. на Националния стадион „Васил Левски“.

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич ще даде пресконференция за представителите на медиите във вторник. Брифингът ще е от 17:00ч. в зала „Родина“ на Националния стадион „Васил Левски“.

Участие в пресконференцията ще вземе и капитанът на „канарчетата“ Виктор Генев. В 17:30ч. ще бъде официалната тренировка на „жълто-черните“ на Националния стадион.

Във вторник от 19:00ч. ще бъде официалната пресконференция на треньора на кипърския тим Софронис Августи, която ще се проведе в зала „Родина“. 30 минути по-късно ще бъде и тренировката на АПОЕЛ на Националния стадион.

Тренировките на Ботев и АПОЕЛ ще бъдат открити за представителите на медиите в първите 15 минути.

Акредитациите за журналистите и фотографите ще бъдат раздавани преди пресконференцията на Азрудин Валентич във вторник от 16:00 до 16:45ч. във фоайето на Националния стадион „Васил Левски“, както и в сряда от 17:00 до 19:00 часа на вход 26 на Националния стадион.

При възникнали въпроси относно медийните активности за мача Ботев – АПОЕЛ, се обадете на телефон: 0876191254

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!