Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

IN MEMORIAM

От ръководството и служителите на ПФК Ботев…

.

.

Уважаеми ботевисти,

Уважаеми спортни деятели,

Уважаеми приятели,

Нека всички заедно изпратим по последния му път от този необясним свят един достоен човек, голяма личност и велик спортист, какъвто беше и ще остане завинаги Георги Славков. Той остави своята дълбока диря, както в историята на българския спорт, така и в тази на любимия си футболен клуб – Ботев (Пловдив).

Яркият му талант получи своето заслужено признание с редица колективни и индивидуални отличия, сред които с най-голяма сила се откроява „Златната обувка” на Европа от 1981 г. Трофей, издигащ Бенкса до равнището на най-елитните футболисти за всички времена.

След края на футболната си кариера Георги Славков се доказа като успешен ръководител, а до последния си ден на този свят той кипеше от желание да работи. Напусна ни твърде рано – едва на 55 години, и болезнено внезапно – само минути, след като бе сред нас на работното си място. Тръгна си от клубната база, която той управляваше, с планове за следващия ден. Минути по-късно ни остави потънали в тъга и облени в сълзи…

Всички ръководители и служители на ПФК Ботев се покланяме дълбоко пред паметта на Георги Славков. Той ще живее вечно в нашите сърца, а славните спомени за него ще бъдат предавани от поколение на поколение…

Погребението на Георги Славков ще се състои на 23.01.2014 г. на Централни гробища в Пловдив. Опелото ще започне в 14:00 часа в църквата на Централни гробища.

Сбогом, Жоро!

Ще ни липсваш!

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!