Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Гръмотевична буря прекъсна тренировката на Ботев

Природата напомни за своята сила и мощ по време на съботната тренировка на „Ботев“. 30-40 минути след нейното начало небето се намръщи и над Александруполис се изви гръмотевична буря посред зима. Стихията не стресна „жълто-черните” и те продължиха заниманието, но скоро условията станаха невъзможни, след като дъждът премина в порой, придружен със ситна градушка.

Това принуди Станимир Стоилов да скрие за кратко възпитаниците си под скамейките, след което направи опит да продължи тренировката. Бурята обаче се оказа продължителна и наложи на наставника на „канарчетата“ да сложи край на единственото за деня занимание. Няколко часа по-късно атмосферната картина се промени коренно и слънцето се показа над Александруполис.

Междувременно Мъри Стоилов разреди тренировките през уикенда, за да имат време футболистите да се освободят от натрупаната умора. От 4 януари, когато „Ботев“ започна подготовка, до момента, отборът не е почивал нито ден. Тази тенденция се запазва, като заниманията продължават в неделя следобед, 24 часа след предвиденото за събота възстановяване.

Всички играчи в лагера на „канарчетата” са здрави и участват пълноценно в подготовката.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!