Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Ботев - ЦСКА 1948

Грегъри Нелсън: Идвам да помогна на Ботев

Минути, след като стана футболист на Ботев, новото попълнение на „жълто-черните“ Грегъри Нелсън даде кратко интервю за привържениците на тима. Ето какво каза холандецът пред клубния сайт:

– Грегъри, добре дошъл в клуба! Как се чувстваш?

– Благодаря! Чувствам се добре и амбициран, за мен започва ново предизвикателство.

– Как се стигна до трансфера ти в Ботев?

– Мениджърът ми каза, че Ботев проявява интерес към мен и аз приех да дойда тук. Познавам Ботев от времето, в което бях в ЦСКА, още оттогава знам, че това е един от големите клубове в България, който освен голяма история има и впечатляваща публика.

– От лятото си без отбор. Подготвен ли си физически и готов ли си за игра?

– Намирам се в добра кондиция съм, защото поддържах форма с отбора на АЗ Алкмаар, с който преди години дебютирах в професионалния футбол. Водил съм редовни занимания и се надявам да се адаптирам по най-бързия начин.

– Познаваш ли някого от новите си съотборници?

 Познавам се с Жоел Чибамба. Играли сме навремето един срещу друг. Когато разбрах за интереса на Ботев му се обадих и той ме посъветва да приема предложението.

– Какви са целите ти с Ботев?

– В момента най-важното за мен е да играя. Надявам се да отбележа доста голове, да правя асистенции и да помогна на Ботев да побеждава и да върви нагоре в класирането.

– Договорът ти е до лятото. Може ли да останеш и за по-дълго в отбора?

– Разбира се, всичко е възможно. Края на първенството е далеч, така че ще мисля по този въпрос, когато му дойде времето.

Подобни статии

Подобни статии