Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Грандиозно шоу и бенефис на Коце Видолов на 5 юни

Истински футболен празник ще завладее Пловдив преди и по време на последния мач на „Ботев” при аматьорите срещу „Нефтохимик” на 5 юни. Преди официалната среща между двата отбора, на терена на стадион „Христо Ботев” ще се появи съзвездие от популярни личности, които ще направят благотворително шоу за публиката.

С организацията на събитието са се заели ръководството на „Ботев” и пловдивското представителство на женската международна благотворителна организация „Зонта клуб”.

Завръщането на легендарния „жълто-черен” клуб сред професионалистите ще бъде уважено, както от голям брой лица от шоубизнеса и обществения живот в страната, така и от много известни играчи от близкото и по-далечно минало на „Ботев” и българския футбол.

Програмата започва с благотворителен мач между сборен отбор на артисти, журналисти и общественици, които ще опитат да се противопоставят на големите майстори от златното поколение на „Ботев” от 80-те години, чиято сила са изпитвали редица европейски отбори начело с Барселона и Байерн Мюнхен.

Веднага след това на терена излизат сборен тим от ветерани на България отново срещу формация от ботевисти, предвождани от Костадин Видолов. Този двубой ще бъде и бенефис за настоящия старши треньор на „канарчетата”, който ще събере някои от най-близките си приятели във футбола на своя прощален мач.

Демонстративните мачове започват в 16.30 часа, а официалната среща между „Ботев” Пловдив и „Нефтохимик” е с начало 18.00 часа. Билетите за шоуто са на цена от 4 лева, като половината от приходите ще бъдат използвани за благотворителни цели от „Зонта клуб Пловдив”.

Ръководството на „Ботев” ще обяви имената на всички участници в проявата на 18 май/сряда/. До тогава всички поканени трябва да потвърдят окончателно присъствието си.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!