Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Георги Манолов за интеграцията на Биткойн в клуба 

Биткойн директорът на Ботев Пловдив, Георги Манолов, даде интервю пред Diema Sport относно интеграцията на технологията в дейностите на клуба. Той споделя всичко по-важно за проекта и какво крие бъдещето за Биткойн и „жълто-черните“.

Според Манолов идеята е вдъхновена от вярванията и ценностите, които пловдивският гранд защитава, а именно за свободата на индивида и неговата идентичност. Той вярва, че възприемането на Биткойн технологията е естествена стъпка, която въплъщава красивите цели и идеали, за които се е борил патронът ни Христо Ботев.

От една страна проектът цели да привлечени нови фенове, които са част от Биткойн и крипто средите, както в България, така и в чужбина. Също така клубът иска да изгради взаимоотношения с нов тип компании и нов вид капитали, които да помогнат за развитието на тима както на футболния терен, така и в общественото пространство.

Иновативният фен магазин на Ботев също бе една от основните теми в интервюто. Предимствата за привържениците, които избират да пазаруват с крипто валутата, както и активната кампания “Кешбек в Биткойн”, която спестява 12% на всеки един фен, който избере да плати в брой.

Гледайте интервюто тук:

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!