Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Футболно Училище Ботев Пловдив организира коледен турнир – „ДСК Къп 2023“

За втора поредна година на 17-ти декември (неделя) Футболно Училище „Ботев“ ще организира своя Коледен Турнир, който тази година носи името „ДСК КЪП 2023“.

Турнирът ще се проведе на клубната ни база Футболен комплекс „Никола Щерев – Старика“, с начален час 10:00ч..

Участие в надпреварата ще вземат малчуганите, трениращи във футболното училище на клуба, така и от новооткритите училищни филиали в града.

Специални участници ще бъдат девическият отбор на Левски (София) и ФА „Беломорец“.

Очаква се над 300 деца да се включат в надпреварата за престижните места, като много от тях ще изиграят своите първи футболни срещи на зеления килим в „люпилнята“ на множество талантливи „жълто-черни“ футболисти.

Всички отбори ще бъдат разпределени в 8-възрастови групи (от родени 2019/2018г. до 2010/2009г.), като отборите във всяка една от групите ще се състезава за отделни призови места в надпреварата.

Сред специалните гости на турнира ще бъде един от любимците на „жълто-черната“ публика – Лъчезар Балтанов, както и младите надежди от дублиращия тим на „канарчетата“ – Иво Казаков, Мирослав Георгиев и Стефан Смъркалев. Събитието ще уважат Трифон Пачев (директор на ДЮШ на Ботев) и ветераните на клуба – Атанас Пашев и Димитър Младенов., които ще се включат в награждаването на участниците с купи, грамоти и награди.

Участниците ще имат и възможността да се снимат и с емблематичния талисман на клуба – „Бенкса“.

Клубът изказва своите благодарности на основния спонсор на събитието – „Банка ДСК“, както и специално на г-н Ефтимов и г-жа Савова от екипа на банката, които подсигуриха част от наградите.

Благодарности и на сандвичи „Eat and Gо“ и „Парти Дринкс“, които също се включват с вкусни сандвичи и вода за всяко дете.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!