Предстоящ мач:

Локомотив София - Ботев

ЦСКА София - Ботев

Филмът за Ботев на голям екран на 28-ми декември

vlado milev

Посветеният на 100-годишния юбилей на „Ботев” Пловдив филм – „Любов, предавана от поколение на поколение” – излиза на голям екран. Премиерата на лентата ще се състои на 28 декември (петък) от 19.00 часа в Дома на Техниката (кино „Лъки синема”, улица „Гладстон 1“).

Преди Нова година са предвидени още три прожекции. Две от тях са на 29 декември – от 17.00 и 19.00 часа, третата е на 30-ти от 19.00 часа. Билетите са на цена от 6 лева и ще се продават в Дома на техниката от сряда (26.12).

Автор и режисьор на документалния филм е ботевистът Владимир Милев, който е студент в Нов български университет – София, в специалност „Кино и телевизия”. Заради работата по филма за любимия клуб, Владо прекъсва временно обучението си и отдава цялото си време и внимание на историческата лента, която бе презентирана с кратък трейлър по време на коледното парти на 19.12 в хотел „Тромонциум“.

Филмът е с продължителност над час, като в него нагледно е показана истинската любов към футболния клуб „Ботев”, както и начинът, по който привържениците съхраняват духът на нашия патрон – великият поет и революционер Христо Ботев.

Подобни статии

Подобни статии