Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Феро закрива последните тренировки преди мача

Старши треньорът на „Ботев” Ферарио Спасов реши да закрие двете последни тренировки преди гостуването на „Левски”. Заниманията в петък и събота няма да бъдат достъпни нито за представителите на медиите, нито за каквито и да било външни лица.

Първата от въпросните тренировки, освен при закрити врати, ще се проведе и на осветление. Заради късното начало на мача в неделя (20.00), в петък Феро ще изведе възпитаниците си на терена на стадион „Христо Ботев” в часа на двубоя. Отборът ще пътува за София в деня на срещата, а не както обикновено ден по-рано.

Днешното занимание на „канарчетата” отново ще бъде в Брестник. За него се очаква да се завърнат националите Тодор Неделев, Бобан Грънчаров и Ернестас Шеткус. Най-изморен от тях е македонският защитник, който бе на терена през целия мач при победата на своята родина над Литва(1:0) в Скопие, докато на вратата на гостите въобще не се появи стражът на „Ботев”.

В петък от 11.30 часа Ферарио Спасов ще даде пресконференция преди двубоя с „Левски“. Участие в нея ще вземе и капитанът на отбора Асен Караславов.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!