Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Феро: Няма да вдигаме лозунги, а ще работим

ferario spasov - botev plovdiv

Треньорът на Ботев Ферарио Спасов призна, че го очаква много работа докато направи боеспособен отбор.

На пресконференцията преди старта на лятната подготовка, наставникът на „жълто-черните” се въздържа от гръмки изказвания и обеща единствено да работи усилено, заедно с екипа си, с една единствена цел – да сглоби силен отбор, който да се противопостави успешно на най-добрите в България.

„Не очаквайте от мен да вдигам някакви лозунги. С нетърпение очаквам да започнем подготовката, да съберем играчите, които искаме и да започнем работа. Предстои ни много работа, за да превърнем тази група футболисти в силен отбор, който да гони високи цели”, заяви Спасов.

„Селекцията до момента върви по план. Предложиха ни доста футболисти, изгледали сме много техни мачове и се спряхме на тези, които ни харесаха най-много. Оценявахме ги по високи критерии. Само един от тези, които искахме ни отказа. Надявам се, че до края на седмицата ще привлечем още трима футболисти, с които селекцията ще изглежда още по-добре.”

„Ботев ще играе офанзивен футбол”, обеща Ферарио Спасов. „Където съм бил досега, винаги съм държал на атакуващия стил. Искам да нападаме, да създаваме положения и да бележим голове. Надявам се повече отбори в България да играят така, за да се вдига нивото.”

Феро каза още, че ще бъде изградено скаутско звено както за представителния тим, така и за академията на Ботев.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!