Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Феро: Искам футболистите да уважават феновете, не трябва да подценяваме Монтана

Старши треньорът на „Ботев“ Ферарио Спасов даде редовната си пресконференция преди съботния мач с Монтана. Феро акцентира върху факта, че „канарчетата“ в никакъв случай не трябва да подценяват съперника и е важно да излезнат пределно мотивирани.

„Седмицата, която измина, беше насочена изцяло към подготовката за мача с Монтана. Единственият проблем, който имаме, е контузията на Стефан Станчев, който ще пропусне този двубой. Основното, върху което работихме, е най-вече върху нагласата и мотивацията на футболистите. С добрите игри, които направихме в последните три мача и след като съперник ни е отбор, който няма спечелена нито една точка, единственото, което го имаме като задача, е футболистите да уважават феновете, които ще дойдат на двубоя, да уважават клуба, да уважават името си и вярвам, че това ако го направим, ще се поздравим с трите точки в мача.

Монтана практикува по-дефанзивен стил на игра, с наситена средна линия, с добри контраатаки чрез Мирослав Андонов. Анализирали сме тяхните мачове и мисля, че сме подготвени за това, как ще играе Монтана, но е много по-важно как ще се представим ние. Очаквам един оспорван мач. Искаме да излезнем да играем добър футбол и да спечелим мача. Няма по-голямо напрежение от факта, че трябва да гоним трите точки. Всеки мач излизаме за победа.

Засега има 6 отбора, които са обявили амбиции са челната тройка. Ще изчакаме да мине малко време, за да видим как ще се развият нещата в класирането, преди да обявим нашите цели.“

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!