Предстоящ мач:

Панатинайкос - Ботев

Панатинайкос - Ботев

Душан Керкез и екипът му със специални тренировки за U16 и U17

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез, както и неговият спортно-технически щаб, проведоха специална тренировка с част от юношите на клуба до 16 и 17-годишна възраст.

Заниманието се състоя на първи терен на Спортен комплекс „Никола Щерев – Старика“ и продължи малко повече от час. В нея се включиха треньорите от първия отбор, втория отбор и академията на клуба. 

Преди началото му спортният директор на клуба Артур Платек изнесе реч пред “жълто-черните” момчета, обръщайки внимание на важността откъм работния процес в различните гарнитури на ДЮШ и подхода към всекидневните тренировки.

Мотивация за малките “канари” донесоха капитанът на клуба Ивелин Попов и Лъчезар Балтанов и директорът на школата и легенда на клуба – Трифон Пачев.

Заниманията се предвиждат веднъж на всеки две седмици, а основната идея е най-талантиливите деца от ДЮШ на Ботев да получат шанс да проведат занимания под зоркия поглед на спортно-техническия щаб на първия отбор. Комуникацията между двете звена следва да подобри цялостната работа на юношите и тяхното развитие.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!