Предстоящ мач:

Марибор - Ботев

Марибор - Ботев

Първите думи на Душан Керкез след победата над Етър за Купата на България

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Душан Керкез остана доволен от постигнатата победа на тима ни с 4:2 над Етър в 1/8-финална среща от турнира за Купата на България.

Керкез похвали Мартин Секулич, но добави, че работата на него и Антоан Бароан е да вкарват и да затрудняват треньорския избор.

Ето и пълното изказване след двубоя на Душан Керкез:

„Направихме срещата интересна за хората в края. Най-важното бе да победим. Не е лесно тук, видяхте как Черно Море спечели в шампионата. Дори Етър да е на последно място, далеч не е толкова лесно, колкото изглежда“.

„Играчите, хората в ръководството – всички те направиха така, че да променим картината. Всеки работи изключително здраво. Играчите показват в мачовете какво работим“.

„Минков си вършеше добре работата на терена, но Акере може да помага в такива ситуации. Футболът е отборен спорт, не е тенис – всеки е важен в отбора“.

„Доволен съм, че Секулич се разписа. Всеки път, когато е на терена, той дава всичко от себе си и помага много на отбора“.

„За мен няма значение срещу кого ще се изправим. Купата е специална. Който и да ни се падне, ще се подготвим. Преди това имаме последна среща у дома в шампионата. Сега е моментът да благодарим и на нашите фенове, които пътуваха до Велико Търново и ни подкрепиха за пореден път в делничен ден“.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!