Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Душан Керкез: Трябва да продължим да работим

Старши треньорът на Ботев Душан Керкез застана пред медиите след двубоя на Ботев с ФК Пакши. Той даде своя коментар и оценка за изминалата среща и сподели какви са следващите стъпки пред отбора:

Ето и неговото изказване:

„Подготовката на нас и на Пакши върви по различен начин, доколкото знам тяхното първенство започва на 2 февруари, а нашето на 17. Мисля, че през първото полувреме успяхме да се противопоставим добре на съперника и беше равностойно, дори на моменти играхме по-добре“, коментира старши треньорът ни.

„Не ми харесаха грешките, които допуснахме при попаденията в нашата врата. Ние трябва да работим върху тези неща. Имаме млади футболисти, които трябва да се учат от тези грешки.“

„Доволен съм от представянето на отбора през второто полувреме. Стояхме добре физически и в някои аспекти тактически. Разбира се, никой не обича да губи. Ние трябва да продължим да работим. Ние не се подготвяме за контролите, а за втория полусезон от шампионата. Все още ни липсват много неща физически, тактически, но има още един месец до подновяването на шампионата.“ – бяха първите думи след поражението от ФК Пакши с 2:0 във втората ни контролна среща на турска земя.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!