Предстоящ мач:

Ботев - Ботев Враца

Ботев - Ботев Враца

Душан Керкез: Нашите играчи трябва да пораснат ментално

Старши треньорът на тима ни говори след загубата на Ботев с 2:1 от Крумовград пред медиите.

Ето и изказването на Душан Керкез:

„Разочаровани сме от загубата. Искахме да започнем добре, знаехме, че Крумовград е силен на транзиции, но това е футболът. Не си вкарахме възможностите, ако бяхме – резултатът щеше да бъде различен“, започна Душан Керкез.

„Когато получиш гол в началото, това дава разочарование за нашия отбор. Създадохме добри положения, но не вкарахме. Знаем, че няма да е лесно. Ще трябва да си вдигнем главите заедно и да продължим. Това е футболът. Винаги трудният старт е разочароващ“, допълни още той.

„Сега е лесно за хората да говорят, но ние имаме наша цел и трябва да бъдем обединени около нея. В края на сезона всички ще празнуваме заедно. Докато съм тук, дали за 1 ден или 6 месеца, няма да позволя на никой да влияе на съблекалнята. Това, което се случва в Ботев, не е добре за всички. Трябва да бъдем обединени, защото всички обичаме Ботев“, заяви Керкез.

„Георги Николов свърши своята работа. Той усеща напрежение, но не е лесно да играеш за клуб като Ботев. Двамата с Мартин Секулич тренират заедно, борят се за една позиция. Футболът е за мъже, а не за деца, нашите играчи трябва да пораснат ментално“, завърши наставникът ни.

Подобни статии

Подобни статии