Предстоящ мач:

Панатинайкос - Ботев

Панатинайкос - Ботев

Душан Керкез: Нашите играчи трябва да пораснат ментално

Старши треньорът на тима ни говори след загубата на Ботев с 2:1 от Крумовград пред медиите.

Ето и изказването на Душан Керкез:

„Разочаровани сме от загубата. Искахме да започнем добре, знаехме, че Крумовград е силен на транзиции, но това е футболът. Не си вкарахме възможностите, ако бяхме – резултатът щеше да бъде различен“, започна Душан Керкез.

„Когато получиш гол в началото, това дава разочарование за нашия отбор. Създадохме добри положения, но не вкарахме. Знаем, че няма да е лесно. Ще трябва да си вдигнем главите заедно и да продължим. Това е футболът. Винаги трудният старт е разочароващ“, допълни още той.

„Сега е лесно за хората да говорят, но ние имаме наша цел и трябва да бъдем обединени около нея. В края на сезона всички ще празнуваме заедно. Докато съм тук, дали за 1 ден или 6 месеца, няма да позволя на никой да влияе на съблекалнята. Това, което се случва в Ботев, не е добре за всички. Трябва да бъдем обединени, защото всички обичаме Ботев“, заяви Керкез.

„Георги Николов свърши своята работа. Той усеща напрежение, но не е лесно да играеш за клуб като Ботев. Двамата с Мартин Секулич тренират заедно, борят се за една позиция. Футболът е за мъже, а не за деца, нашите играчи трябва да пораснат ментално“, завърши наставникът ни.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!