Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Славия - Ботев

Дрянов: Избрах Ботев заради треньора, традициите и публиката

Новото попълнение на Ботев Станислав Дрянов сподели пред клубния сайт причините, които са го накарали да премине в „жълто-черните“ редици:

„Смятам, че в момента Ботев е най-подходящият клуб за моето развитие. Имам желание да работя с г-н Пенев, защото според мен под негово ръководство мога да науча много и да се развия като футболист. Ботев е голям клуб, с дълбоки традиции и многобройна публика. Освен това от ръководството на Ботев получих най-доброто отношение. Всичко това повлия на решението ми“, заяви младият полузащитник.

Адаптацията на Дрянов в състава се очаква да бъде бърза, тъй като той се познава с всички младоци в тима, с които се е засичал в юношеските гарнитури на България, а амбициите му с Ботев са следните:

На първо място искам да се развивам като футболист. Надявам се да се наложа в състава и, разбира се, да спечеля първите си трофеи в професионалния футбол.

В края на месеца Станислав Дрянов ще се присъедини към националния отбор до 19 години, с който ще участва на Европейското първенство за юноши в Унгария. Ето как преценя шансовете на българския отбор футболиста на Ботев:

„Според мен имаме силите да излезем от груповата фаза, а с малко повече късмет можем да мечтаем и за нещо повече, като например класиране за финал на Европейското.“

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо ново от любимия си футболен клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!