Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Ботев - ЦСКА 1948

Директорът на ДЮШ на Оксер презентира структурата на френската академия

Директорът на детско-юношеската школа на „Оксер“ Жан-Марк Нобило презентира в залата за пресконференции на „Футболен комплекс Ботев 1912“ структурата на академията на френския тим пред треньорите от академията на „Ботев“. Нобило бе в компанията на финансовия директор на французите Фабрис Хераулт.

Гостите от Франция показаха в детайли как е изградена школата на отбора и заявиха, че в момента 12 от 18 футболисти в представителния отбор са минали през дюш на тима. Нобило заяви, че е впечатлен от базата на „канарчетата“ и пожела на „жълто-черните“ с тези условия да успеят да извадят много таланти. Шефът на френската школа поздрави треньорите, които са изградили трансферирания в Майнц Тодор Неделев.

С превода от френски на български се бе заел легендарният футболист на Ботев и ЦСКА Георги Георгиев – Гецата. Георгиев е част от отбора на „канарчетата“, който записва знаменитата победа над Байерн (Мюнхен) през сезон 1984/1985, а също така е и сред избранниците на Димитър Пенев за великото американско лято през 1994г.

Подобни статии

Подобни статии