Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Да помогнем на семейството на Иван Стефанов

Скъпи ботевисти,

Навярно някои от вас си спомнят за историята с почерненото семейство на Иван Стефанов, който след като загуби съпругата си, сгазена при пътен инцидент на пешеходна пътека, в момента сам се грижи за трите си деца.

Добри хора с огромни сърца вече помогнаха на семейството на Иван, но за съжаление животът отново води бащата, който е инвалид, и три невръстни сирачета към ръба на физическото оцеляване.

Във връзка с това ПФК „Ботев“ Пловдив и Ефбет провеждат благотворителна инициатива в тяхна подкрепа на представянето на годишните календари на канарчетата.

Както вече ви информирахме, събитието започва в понеделник от 20:00ч. в казино Ефбет, като по време на него ще имате възможност да закупите луксозния многолистов календар на клуба и да дарите в урните, които ще поставим. Всички събрани средства от календарите и урните ще бъдат предоставени на Иван и семейството му.

Ботев Пловдив призовава своите привърженици да се включат в благотворителната кауза. Нека вложим енергията си в нещо добро, което ще донесе радост.

Ако някой желае да помогне лично, оставяме банкова сметка и телефонен номер:

Банкова сметка:

Иван Димитров Стефанов

Уникредит Булбанк

IBAN: BG51UNCR70001519869454

BIC: UNCRBGSF

Тел.: 0988351554

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!