Предстоящ мач:

Марибор - Ботев

Марибор - Ботев

Чака ни тежък мач в Съединение утре

8d54c04b0322ff71

Утре, неделя (26.09) от 17:00 часа Ботев Пловдив ще се изправи в интересен мач срещу отбора на Гигант Съединение. Срещата е от 8-мия кръг на „В“ Югоизточна група и ще се предава директно по Радио Ботев, който може да изтеглите от официалния сайт на клуба или от страницата във facebook.

За срещата ще са на лице всички футболисти освен контузените Иван Танчовски и Стефан Костадинов. Останалите канарчета ще могат да вземат участие в така важния сблъсък. Срещата ще е доста по сериозна, в сравнение с последните няколко, които изиграха жълто-черните. Треньор на домакините е бившият футболист на Ботев и Локо Васко Кръстев, а отборът разполага с няколко новопривлечени футболисти, които в утрешната среща ще се доказват срещу най-стария български отбор. Отборът на Съединение се подготвя сериозно и ще скочи здраво, за да се опита да ни нанесе първа загуба в първенството на техен терен, който не е в много добро състояние.

Марин Бакалов заяви, че очаква сериозно отношение от неговите възпитаници:

„От отбора ще искам максимална концентрация и да подходят отговорно. Този сгъстен цикъл, вече загубихме представа кога е сряда, кога неделя – защото навсякъде където отиваме става празник са града – с мажоретки, състави, програми. Групата ни е от 23-ма души. Давам възможност срещу по-слабите отбори на някои от основните футболисти да починат. Моето желание е хората, които натрупват умора да бъдат облекчени. Днес правехме комплексно възстановяване. От това, което виждам, отборът се намира в много добро състояние и на този етап няма умора, надявам се така да продължава. Ние целим да постигнем максимален брой победи. Имам представа за отборите на Созопол и Нефтохимик, но срещите с тях са към края на първенството и сега целим да не грешим срещу другите съперници и претендентите ни просто да не могат да ни стигнат“, завърши Бакалов.  
За информация на бултрасите стадионът, в който ще гостуват утре е в много лошо състояние. Трибуни липсват, а всички ще трябва да се разположат на  дигите около терена. Всеки, който утре ще присъства на срещата нека да знае, че идва на стадиона с ясната мисъл да подкрепя Ботев. Всяка друга проява на подкрепа е безмислена.
Нашите кореспонденти ни изпратиха снимки от подготовката на стадиона в Съединение. 
78d8f8f3f2225ba1
862db353f4e204e9
2532272o
a1554a433e29f8b2
fe155f884d4e736f
fe155f884d4e736f

 

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!