Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ботев сключи партньорство с Eat&Go

ПФК Ботев (Пловдив) сключи партньорство с Eat&Go – най-голямата компания за производство на сандвичи в България.

Ние държим на качеството и осигуряването на правилната и вкусна храна e от първостепенно значение за нас. Особено когато става дума за изхранването на най-малките „канарчета“ в Ботев (Пловдив).

Затова се доверяваме на Eat&Go. Щастливи сме, че си партнираме с най-голямата компания за производство на сандвичи в България.

Eat&Go стартира през 2015 г., като днес вече е сред най-разпознаваемите брандове в страната. Те предлагат възможност за всеки не само да хапне нещо „на крак“ в забързаното ежедневие, но и да се наслади на топ качество във всеки сандвич. Eat&Go разчита на специално подбрани продукти от водещи български ферми без да добавя материали с растителни мазнини или заместващи продукти.

Алексей Киричек, CEO на ПФК Ботев Пловдив: „Благодарни сме на Eat&Go, че показаха висок професионализъм и откликнаха бързо на желанието ни да подсигурим качествена храна за всички турнири и събития, които имаме заложени през годината. Те ни дават спокойствието, че винаги можем да разчитаме на професионализма им и да не се притесняваме за качеството на доставените хранителни продукти.“

Васил Иларионов, собственик на Eat&Go: „Чрез непрекъснат контрол над производствения процес и стриктен входящ контрол на суровините, от които са направени нашите сандвичи, ние успяваме да предложим на нашите партньори и клиенти неизменно качество на нашите продукти. Нашата политика е ориентирана изцяло към потребностите и вкуса на нашите клиенти и това ни прави стабилен и надежден бизнес партньор, на когото можете да разчитате и да се доверите.“

Щастливи сме, че добавяме още един ценен партньор като част от нашето „жълто-черно“ семейство.

Вижте всички партньори на ПФК „Ботев“ Пловдив тук.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!