Предстоящ мач:

Славия - Ботев

Ботев - ЦСКА 1948

Ботев започна подготовка за мача с Берое, Колев и Балтанов тренират с отбора

Отборът на Ботев започна подготовката си за двубоя от 15-ия кръг срещу Берое, който е в неделя /08.11/ от 14:00 часа на „Футболен комплекс Ботев 1912“. 

След почивката, която получиха през уикенда „жълто-черните“ започнаха седмицата с две занимания в понеделник. Първото от тях премина без топка, а по време на следобедната пълноценни тренировки с отбора подновиха Александър Колев и Лъчезар Балтанов, като последният ще използва специална маска за тренировките и официалните мачове, след като носът му бе счупен по време на срещата с Пирин.  

Другите две „канарчета“, пропуснали мача със Славия заради травми – Грегъри Нелсън и Орлин Старокин, се продължават да се подготвят отделно от основната група. 

На облекчен режим седмицата започна и Даниел Златков. Централният защитник има мускулен проблем в бедрото и въпреки че взе участие в сутрешната тренировка, която премина без топка, следобед Златков остана да работи индивидуално във фитнеса.

До края на седмицата програмата на „канарчетата“ предвижда по едно занимание на ден. До петък, включително, тренировките са с начален час 10:30, а в събота – 16:00.

Подобни статии

Подобни статии