Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ботев x HYPE Sports Innovation

Ботев (Пловдив) започва 2023г с акцент върху иновациите.

От днес Ботев (Пловдив) започва да си партнира с HYPE Sports Innovation като част от програмата HYPE Global Virtual Accelerator 3.0 (GVA 3.0).

Спортът, като всеки бизнес, трябва да е в крак с най-новите иновации.

HYPE Sports Innovation, глобален лидер в спортните иновации, включва Ботев като част от програмата GVA 3.0 за идентифициране и тестване на най-новите и най-добрите спортни технологии, които да спомогнат за развитието на клуба, както на терена, така и извън него. Спортният бизнес се развива с бързи темпове – от начина, по който феновете „консумират“ съдържание и операциите на стадиона, до подобряването на спортните постижения. Необходимостта от иновации вече не е въпрос, а приоритет.

Клубът се стреми да предостави на „жълто-черните“ фенове, футболисти и служители достъп до последните технологии на пазара. Платформата на HYPE разполага с над 1200 приложения, позволявайки на клуба да открие най-добрите решения за развитието на стадиона, ангажирането с фенове и оптимизирането на спонсорствата.

Сергей Расулов, Медиен директор на Ботев: „Като утвърден клуб с богата история и цел да бъде сред лидерите във всички аспекти на футболния бизнес, ние сме щастливи да станем част от тази уникална платформа за идентифициране на най-новите технологии преди историческия момент, когато Ботев ще се завърне на своя стадион.“.

„Ще продължим да работим с Ботев (Пловдив), за да намерим най-добрите и иновативни решения в световен мащаб, за да затвърдим позицията им на лидери във футболния сектор.“ поделя Амир Равех, основател и президент на HYPE Sports Innovation.

Програмата HYPE GVA 3.0 е подобрена версия на предишните две издания, GVA 1.0 (2020) и GVA 2.0 (2021), в които участват над 150 стартиращи фирми и над 60 пилотни проекта, създадени между стартъп компании и спортни марки, сред които Маями Долфинс, FIBA и Кралската Белгийска Футболна Асоциация. Тази уникална платформа позволява на марки и стартиращи фирми да си сътрудничат върху футуристични технологии в среда без риск и да движат спортната индустрия напред.

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!