Предстоящ мач:

Ботев - Арда

Ботев - Арда

Ботев x Fanzee

Ботев (Пловдив) има удоволствието да обяви новия си партньор – дигитална платформа, специализираща в комуникацията и геймификация с феновете – Fanzee.

Fanzee е инструмент за ангажираност на феновете, предназначен да спомогне на спортните организации да общуват със своите фенове чрез иновативни похвати и ексклузивни награди. Започвайки това партньорство, клубът ще интегрира платформата Fanzee, за да създаде специално дигитално пространство за феновете на Ботев с развлекателно и актуално съдържание през целия сезон.

Предизвикайте себе и проверете знанията си през различни викторини, решавайте пъзели и колекционирайте токени на любимите си „жълто-черни“ футболисти. Преследвайте първото място в класацията на феновете на отбора, печелейки награди и страхотни преживявания в деня на мача.

Изследвайте света на любимия си клуб в „Ботев Пловдив x Fanzee Hub“ и получете шанс да спечелите ексклузивен достъп по време на нашите домакински мачове, започвайки с Дербито на Пловдив този уикенд.

Присъединете се към дигиталния свят на Ботев сега

Сергей Расулов, Медиен Директор на Ботев, споделя: „Паралелно с подготовката за историческото завръщане на нашия стадион, Клубът се стреми да създаде екосистема, която съчетава нови технологии, иновации и преживявания, както онлайн, така и офлайн. През новото ни партньорство с Fanzee, имаме шанса да предложим неограничени възможности за ангажираност на феновете, която включва NFT, викторини и други интерактивни опции. Присъединете се към нас в това пътуване и изследвайте света на любимия си Ботев, с шанс да спечелите достъп до ВИП места по време на домакинските мачове, започващи още този уикенд. Следете нашите социални мрежи за още новини и съобщения.“

Алекс Бурдуджа, Мениджър Бизнес Развитие за Европа във Fanzee: „Горди сме да започнем партньорство с клуб с толкова велика история като Ботев. Заедно ще създадем невероятно дигитално пространство за всеки фен на отбора, позволявайки му да взаимодейства с любимия си клуб по начин, който не е изпитвал досега – викторини, фентъзи игри и други увлекателни дейности с вълнуващи награди и достъп до ексклузивни клубни събития.“

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!