Предстоящ мач:

ЦСКА 1948 - Ботев

ЦСКА 1948 - Ботев

Ботев събира славния тим от 84-та, реплика на фланелките от мача с Байерн за феновете

Със среща на ветераните, извоювали една от най-престижните победи в историята на Ботев – тази над Байерн Мюнхен, ще бъде отбелязана годишнината от знаменития успех над баварския колос. 

Легендарният „жълто-черен” отбор, подчинил с 2:0 Байерн на 7 ноември 1984 г., ще се събере отново 31 години по-късно, за да си припомни великата футболна битка с германците. 

Привържениците на Ботев ще имат възможността да се докоснат до играчите, написали едни от най-славните страници в клубната история в петък вечер, 6 ноември,  в кафето на клубната база. Началото на събитието е от 18:30 часа, като присъствието си вече потвърдиха почти всички участници в епичния сблъсък.

Петьо Зехтински, Наско Пашев, Коце Костадинов и компания ще получат като подарък от клуба специално изработени реплики на фланелките от 84-та. 

Лимитирано количество от жълто-черния екип ще има и за привържениците на Ботев. Фланелките за запалянковците ще бъдат в няколко размера, с номера на гърба от 7 до 11. 

При изчерпване на количествата или при желание от страна на ботевистите за екип с друг номер, той може да бъде поръчан в клубния магазин. Единичната цена на екипа- реплика е 39 лв. Освен фланелката, специалната ретро серия включва и тематични сувенири. 

В непринудената обстановка на клубното кафе феновете ще могат да се снимат, разговарят и научат любопитни детайли от големия мач на стадион „9-ти септември” от самите участници в него. 

С това събитие ПФК Ботев стартира отбелязването на  дати, свързани със значими победи в клубната история. На всяко едно от тях  ще бъдат канени  футболистите, участвали в паметните срещи, а за привържениците ще се предлага  специална серия от тематични продукти, включително и  реплика на фланелката от съответния мач. 

Подобни статии

Подобни статии

Не пропускай нищо от любимия клуб

Благодарим ви, че се абонирахте!
There was an issue submitting the form!